Radical bike

El passat dissabte 30 de setembre es celebrava a la capital de la nostra comunitat la “Marcha Ciudad de Valencia”. Una marxa cicloturística de 100 km i +300 mts de desnivell que transcorria per la carretera de la costa fins la localitat de Cullera i tornada a la Ciutat de les Arts i les Ciències. Fins allí es va desplaçar el nostre company Rubén Belda Pla, per a realitzar-la en un temps de 03:45:00 (no hi ha classificació ja que és de caràcter no competitiu)

 

El diumenge 1 d’octubre es celebrava a la localitat de La Pobla Llarga una altra Marxa cicloturística on també va haver representació del Club Ciclista Radical Bike.

 

Per a finalitzar el cap de setmana, a la població d’Aspe ens esperava la II Marxa Btt Vila d’Aspe, amb 35 km i +750 mts. de desnivell acumulat. Una cursa ràpida que el nostre corredor Manel Morales Calabuig va completar amb un temps de 01:29:54 per a col·locar-se 26 de la general i 3r sub23.

 

Volem recordar a tots el bikers que el proper 22 d’Octubre es celebra a Ontinyent la I Marxa Btt Ombria Extreme. Podeu fer les inscripcions a la pàgina de www.multiesport.es

 

 

El pasado sábado 30 de septiembre se celebró en la capital de nuestra comunidad la “Marcha Ciudad de Valencia”. Una marcha cicloturística de 100 km y +300 mts. de desnivel, que transcurría por la carretera de la costa hasta la localidad de Cullera y vuelta a la Ciudad de las Artes y las Ciencias. Hasta allí se desplazó nuestro compañero Rubén Belda Pla, para realizarla en un tiempo de 03:45:00 ( no hay clasificación ya que es de carácter no competitivo).

 

El domingo 1 de octubre, se celebró en la localidad de La Pobla Llarga, otra marcha cicloturística donde también hubo representación del Club Ciclista Radical Bike.

 

Para terminar el fin de semana, en la población de Aspe nos esperava la II Marcha Btt Villa de Aspe, con 35km y +750 mts. de desnivel acumulado. Una carrera rápida que nuestro corredor Manel Morales Calabuig completó con un tiempo de 01:29:54 para colocarse 26 de la general y 3º sub23.

 

Queremos recordar a todos los bikers que el pròximo 22 de Octubre se celebra en Ontinyent la “I Marxa Btt Ombria Extreme”. Podéis realizar las inscripciones en la página www.multiesport.es

 

 

#RadicalBike
#CarpinteriaSoriano
#LurbelPrecisionGarment
#rideonscott
#NaturalGreatness
#NoutTibot
#FusteriaCastello
#ElFornetdelParc
#GimnasioClubD‘esportsAlbaida
#NouBarOrba
#Renova-10

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn

Dejar una reseña

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Contáctanos

Si tienes cualquier duda solo tienes que preguntarnos! Estaremos encantados de responderte lo antes posible.

X